Ontdek de voordelen van infrarood verwarming

Door Inge Wolbes
Expert Infraroodverwarming
bij Duenco

Bent u op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om uw huis te verwarmen? Dan heeft Duenco de oplossing voor u. Onze infrarood verwarmingssystemen bieden niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar zijn ook nog eens energiezuinig en bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Of u nu op zoek bent naar wandpanelen, plafondpanelen of vloerverwarming, bij Duenco vindt u het allemaal. De Duurzame Energie Company.

Verschil

Wat is het verschil met traditionele verwarming?

Bent u op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om uw huis te verwarmen? Dan heeft Duenco de oplossing voor u. Onze infrarood verwarmingssystemen bieden niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar zijn ook nog eens energiezuinig en bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Of u nu op zoek bent naar wandpanelen, plafondpanelen of vloerverwarming, bij Duenco vindt u het allemaal. De Duurzame Energie Company.

Voordelen van Infrarood

Alle voordelen van infrarood verwarming

01
Efficiënt en snel

Infrarood verwarming verwarmt objecten en mensen in uw kamer. Infrarood verwarmt  niet de lucht, maar objecten en mensen in uw kamer.

02
Gezond en veilig

Infrarood panelen zijn veilig in gebruik, omdat ze geen open vuur, gas of andere gevaarlijke elementen gebruiken. Ze zijn ook beveiligd tegen oververhitting en worden niet te heet om aan te raken.

03
Natuurlijk duurzaam

Infrarood verwarming is een duurzame oplossing, omdat het minder energie verbruikt en daardoor minder CO2-uitstoot genereert dan traditionele verwarmingssystemen.

04
Geschikt voor elke ruimte

Of het nu gaat om uw slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer of kantoor, infrarood panelen kunnen overal worden geïnstalleerd.

Assortiment

Waarmee wij u kunnen voorzien

Panelen

Infraroodpanelen kunnen aan de muur of het plafond worden gehangen en zijn beschikbaar in alle vormen en maten. Ze zijn er in verschillende kleuren en de grootte hangt af van de ruimte die u wilt verwarmen. Panelen zijn uitermate geschikt als item in uw interieur want ze komen voor als schilderij, foto of als spiegel voor aan de muur.

Glaspaneel 600 Watt • Plafond & wand

€ 415,-

Wandpaneel 580 Watt • 15-20m2

€ 179,-

Plafondpaneel 400 Watt • 20-30m2 • met led

€329,00

Spiegelpaneel 600 Watt • Wand

€ 515,-

Bekijk onze volledige catalogus

Open catalogus

Lokale verwarmers

Lokale verwarmers zijn er in verschillende uitvoeringen. HeatBars kunnen worden opgehangen aan plafonds en aan de muur, tapijtverwarmers werken goed in huiskamers onder het bureau en mobiele infraroodpanelen die specifiek gericht zijn om onze benen te verwarmen.

Heatbar San Marino • 1200 Watt • Plafond & wand

€ 179,-

HeatBar 1800 Watt • Plafond & wand

€ 229,-

Tapijtverwarmer met 3 warmtes en timerfunctie

€ 209,-

Mobiel infraroodpaneel • vouwbaar • 3 standen

€ 69,-

Bekijk onze volledige catalogus

Open catalogus

Vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming komt in twee soorten: folie en kabelverwarming. Infraroodfolie biedt een efficiënte en duurzame oplossing voor elektrische vloerverwarming onder zwevende vloeren, zonder dat er hak- en breekwerk nodig is. Elektrische kabel vloerverwarming is ook een comfortabele en economische manier van verwarmen, geschikt voor natte ruimtes.

Aluminium reflectiefolie van 20 meter • 120 cm breed

€ 44,-

LPDE beschermfolie • dampremmend • 10x4 meter

€ 33,-

Pakketverwarming vaste vloer • Kabel

Aanvraag

Pakketverwarming vaste vloer • Mat

Aanvraag

Bekijk onze volledige catalogus

Open catalogus

Meer info en bestellen

Bij Duenco vinden we persoonlijke aandacht belangrijk

Om meer informatie te krijgen en om te ontdekken welke infraroodoplossing écht bij u past, neemt u contact op met Inge. Inge is expert op het gebied van infrarood verwarmen en staat u graag te woord.U kunt mij direct bellen op 0513 201 095 of vul het contactformulier in en dan neem ik contact met u op.

Stuur een WhatsApp bericht
Bedankt voor uw bericht! Het is succesvol verstuurd en we komen snel bij u terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Over ons

Wij geloven in de schonere en groenere wereld van de toekomst

Duenco is dé specialist in fossielvrije verwarmingsinstallaties en dealer van verwarmingsinstallaties voor verkoop en verhuur. Wij geloven in een schonere en groenere wereld en daarvoor zijn mogelijkheden eindeloos. Duenco heeft de blik op de toekomst en volgt daarom de ontwikkelingen in de duurzame verwarmingssystemen op de voet. Ook is Duenco betrokken bij diverse innovatieve projecten die een alternatief voor gas bieden.

Inge Wolbes

Expert in infrarood verwarming

Rob Brouwer

Expert in duurzame inkoop

Jeroen Brouwer

Expert in alternatieve duurzame verwarming

Zij gingen u voor

Bekijk hier onze beoordelingen op Trustpilot. Wereldwijd vertrouwd.

Zeer goede ervaring, meerdere aankopen gedaan.

Bij diverse aankopen van Infraroodpanelen zeer prettig geholpen.
Geven goed advies en nemen daar ook de tijd voor.
Denken met de klant mee.
Advies in het voordeel van de klant, in plaats van eigen verkoop verhogen.
Snelle levering.

Goed contact via marktplaats

Goed contact via marktplaats. Snel geleverd na betaling. Toch zou ik meer een webshop ervaring gaan bieden. Dus marktplaats -> directe link naar webshop als dat kan. En direct bestellen. Ging nu allemaal handmatig via email en whatsapp.

Warme service

Mooie panelen, goede service! Erg goed geholpen door Inge! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Erg tevreden! Tevens ook een mooie showroom! Wij zien de winter met vertrouwen tegemoet.

Super geholpen en deskundig advies...

Goed geholpen en van deskundig advies voorzien.

Super product

Super product.
Vriendelijke mensen goeie uitleg over de paneken

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Waarschijnlijk kunnen we u snel van een antwoord voorzien We kunnen het ons goed voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Waarschijnlijk kunnen we u snel van een antwoord voorzien

De warmte komt uit de vloer en hierdoor ontstaat er een optimale verspreiding. Dit zorgt ervoor dat de gevoelstemperatuur een stuk beter wordt en hierdoor kan de thermostaat ook een stukje lager in worden gesteld. Een andere bijkomstigheid is dat de vloerverwarming onzichtbaar is. Er zijn geen radiatoren voor nodig en dus zijn er ook geen beperkingen in die inrichting.Het is ook beter voor je gezondheid en dit komt doordat er minder sprake is van stofcirculatie.Voor mensen met een allergie is de vloerverwarming een goede keuze.

Wanneer de keuze uit gaat naar de vloerverwarming als hoofdverwarming wordt de kamertemperatuur geregeld door de warmteafgifte van de vloer. Wij kunnen de vloer altijd warm krijgen maar of het daarmee warm genoeg heeft is afhankelijk van de isolatie. Wij leveren een compleet vloerverwarmings- systeem incl. isolatie aan de onderkant.Om het maximale rendement uit vloerverwarming te behalen kun je het beste je huis zo goed mogelijk isoleren.

Wij gaan uit van een geïnstalleerd vermogen van 160 Watt per m2 (bij hoofdverwarming) 80 Watt per m2 (bij bijverwarming) voor een gemiddeld geïsoleerde woning. Indien verbruik circa 1000 uur per jaar is (5,5 uur per dag per winter van 180 dagen) kunt u globaal uitrekenen hoeveel kWh u per jaar zult gebruiken. Wij installeren liever te ruim vermogen dan te weinig aangezien de verwarming dan minder vaak aan hoeft om de gehele ruimte te verwarmen.

U gebruikt geen gas meer dus direct een CO2-reductie van 1,8 kg per m3 gas. Indien u combineert met zonnepanelen of 100% groene energiecontract bent u nog beter voor de planeet bezig. De vloerverwarmingsfolie is bovendien 100% recyclebaar.

Onze infrarood vloerverwarmingsfolie kan zonder problemen onder alle laminaat en  diverse type PVC. Vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Het is zeker mogelijk uw eigen infrarood vloerverwarming te installeren. Vraag naar de mogelijkheden voor een doe-het-zelf pakket.

website op maat gemaakt door