Infrarood verwarming is directe verwarming op elektriciteit

Maar niet te vergelijken met een elektrische kachel. De werking van infrarood verwarming is vele malen beter (meer informatie: Infrarood uitgelegd).

Zorgeloos en duurzaam verwarmen 

Infrarood warmte expert Inge Wolbes neemt graag de tijd voor een gratis en persoonlijk gesprek in onze showroom te Heerenveen. Hier krijgt u uitleg over alle vormen van infrarood verwarming. Maar uiteraard komen wij ook graag bij u langs om alle mogelijheiden te bespreken. Na inventarisatie van uw situatie en rekening houdend met uw wensen ontvangt u van ons een gepast advies. Dit advies is gratis. 

Online bestellen ?

Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom geen online webshop, maar een digitale presentatie van onze producten. Laat u informeren door infrarood expert Inge. Telefonisch, per e-mail en -op afspraak- in onze showroom zijn wij u graag van dienst. Snel contact met Inge... 

Maak eerst uw keuze:

Vlakke voorzijde zonder kader | wit of zwart | 47 x 110 | Parijs
Categorie:
Panelen
Prijs:
€ 215,00
Montage:
Wand & vrijstaand
Vermogen:
700 Watt
Ruimte m3:
+/- 20 tot 25 m3
Serie:
Parijs
Beschrijving

Een comfortabele werkomgeving, sportomgeving of ruimte om te  ontspannen? Transformeer een koude (zolder)kamer binnen een paar minuten om tot een aangenaam verwarmd kantoor, thuiswerkplek of hobbyruimte. En het enige dat u nodig heeft is een stopcontact!


Infrarood verwarming heeft als voordeel dat de infrarode stralen de omgeving opwarmen. In tegenstelling tot een traditionele radiator, die warme lucht laat circuleren, zal het paneel de ruimte zelf opwarmen en geeft deze de warmte aan de lucht af. Hierdoor ontstaat een zeer comfortabel klimaat, waarin een aangenaam gevoel vaak al met een lagere luchttemperatuur wordt gerealiseerd. In combinatie met een goede regeling valt hierdoor een flinke besparing op de stookkosten te realiseren.


Het paneel is geschikt om overal door de ruimte te verplaatsen met de meegeleverde wieltjes. Hierbij haalt het paneel een oppervlaktetemperatuur van 95°C. Het infraroodpaneel is zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld kantoor, woonkamer, gang, hobbyruimte of badkamer.


Dankzij de ingebouwde regelaar op dit prachtige infrarood paneel, heeft u geen aparte externe thermostaat meer nodig. Ook niet wanneer u werkt met meerdere panelen in dezelfde ruimte.

 

Belangrijkste kenmerken van infrarood paneel Parijs:
• Afmeting: 47 x 110 x 1,5 cm (h x l x d)
• Ingebouwde thermostaat
• Geschikt voor wandmontage of vrijstaand
• Verwarmde ruimte 24 m3
• Verkrijgbaar in wit en zwart
• IP 44 goedgekeurd
• Voorzien van een thermische beveiliging tegen oververhitting
• Efficiëntie omzetting elektriciteit > 98%


Bediening van het paneel
- De ruimte sensor registreert de huidige temperatuur, vergelijkt deze met de temperatuur die je op de regelaar hebt ingesteld, en als dit overeenkomt, schakelt hij het paneel uit. Is de gewenste temperatuur nog niet bereikt, dan blijft het paneel de kamer verwarmen tot het niveau dat op de regelaar is ingesteld. De ruimte temperatuur is in te stellen van 5 tot 35 graden.
- De interne sensor registreert de huidige verwarmingstemperatuur van de voorkant van de kachel, vergelijkt deze met die op de regelaar, en als ze overeenkomen, schakelt hij het paneel uit. Is dit niet het geval dan blijft de elektrische kachel opwarmen. Het is mogelijk om de temperatuur van het infraroodpaneel in te stellen van 40 tot 95 graden.

 

Certificering & garantie:
• Certificaten: CE; RoHS compliant
• 5 jaar garantie

 

Productspecificaties:
Serie: Parijs
Diepte: 15 mm
IP-waarde: IP44
Geschikt voor wandmontage: Ja Geschikt voor plafondmontage: Nee Geschikt voor systeemplafond: Nee
Beveiligd tegen oververhitting: Ja
Oppervlaktetemperatuur: 80 - 95 °C
Aansluiting: 230V
Aansluitsnoer: 3 aderig - 150 cm
Materiaal: Metaal
Afwerking: Strak uitgevoerd, zonder kader
Kleur: Wit of Zwart
Bijzonderheden: Geleverd inclusief thermostaat, wielen én muurbeugels